top of page

27.12.2020 Yenilik Logu

Quidditch Sistemimize Gelen Yenilikler:

Quidditch sistemimize Bludger eklendi! Bludger'ı vurucu konumunda bulunan oyuncularımız rakibe fırlatıp, onları süpürgelerinden düşürmeye çalışırken, Bludger savrulan rakip oyuncular da doğru zamanda (Ekranda Bludger ikoni belirdiği an.) "P" duşuna basarak Bludger'dan kaçınmaya çalışacak. Rakip oyuncular doğru zamanlamayı gösteremezse, süpürgeleri kırılacak ve yere düşecekler.

Altın Snitch'e gelecek olursak; Snitch artık sahadan çıkmıyor! Yeni gelen bu yenilikte bu büyük sorunun da önüne geçtik. Snitch'i saha içerisinde gittiği yerlerde takip etmeniz gerekiyor. Ayrıca artık rakiplerinizden top çalabileceksiniz! Madem bu kadar Quidditch yeniliği getirdik bir de bunu getirelim dedik. Kovalayıcı konumunda bulunan oyuncularımız için topa sahip olan rakibe yaklaştığınız da gerekli hamleler ile topu çalabileceksiniz ve artık Quaffle'a sahip kişinin süpürgesinin yanında belirleyici bir icon bulunuyor.


Gringotts sistemi:

Gringotts sistemi eklendi! Artık Harry Potter evreninde geçen para sistemine yakın bir sistemimiz bulunuyor ve oyun içi Item'lerin fiyatları daha gerçekçi! Paranızı Gringotts'da saklayabilecek ve yine Gringotts'dan Galleon'larınızı başka para birimlerine çevebilirsiniz.

Ayrıca !sicklever ve !knutver komutları eklendi! Artık Sickle ve Knut'larınızı da bu komutlarla dilediğiniz oyunculara verebilirsiniz.


214 görüntüleme10 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page