top of page

17.05.2022 Düzenleme ve Değişiklikler

-Whitelist verirken yaşanan sorunlar ve spawn yerlerini ayarlama sorunları giderildi. Hatalı spawn'a sahip olan meslekleri yetkililerimize bildirirseniz, yerleri değiştirilecektir.


-Galleon gelmeme sorunu düzeltildi.


-Galleon atma komudu düzeltildi.


-!gspeak ve !steam komutları düzeltildi.


-Puan sistemi düzeltildi.


-Ders açıldığının anlaşılması için ders zili eklendi.


-Gerçeklik hançeri düzeltildi.


-Perk satıcısından perk satın alma düzeldi.


-Kırık Kask Perk'ünün her bayıldığında +5 can verme sorunu giderildi.


-Expulso ve Stupefy büyülerindeki öldürme sorunu düzeltildi.


-Aqua Erecto büyüsünde yaşanan kırmızı efekt sorunu giderildi ve tekrardan aguamenti büyüsü ile büyüyü etkisiz hala getirebiliyorsunuz.


-Öldükten sonra yeniden spawn olma süresi 10 saniyeye ayarlandı. (Resura ve anka'nın gözyaşına göre düşünüldü.)


-Çoğu kişinin hata olarak düşündüğü, yeni gelen oyuncuları Gryffindor hanesine atmasının sebebi, sistemde 4 hanenin de eşit sayıya gelene kadar seçmen şapkanın eşit hane paylaşımı yapması. Yakın zamanda Gryffindor hanesinden başka hanelerinde geldiğini görebilirsiniz.


?-Niye bu kadar az bug-fix olduğunu merak edenler olacaktır. Bu bakımda aslında en büyük sorunumuz data kaydetmede hatalar almamızdı ve yaklaşık büyük bir zamanımızı buna verdik. Kalan ekstra zamanlarda da elimizden geldiğince bugları fixlemeye çalıştık. Halihazırda varolan bug'ların farkındayız ve Trello listemizde hepsinin sırası var. En yakın zamanda tüm bugları fixleyeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler!


?-Bir soru işareti daha olan Map FPS konusuna değineceğim. Evet FPS optimizasyonu açısından hâlâ haritada sorunlar oldugunun farkındayız. Bunun nedeni eski haritamızda var olan sis optimizasyonu, sizin yakın çevrenizde bulunan eşyalar harici her şeyi renderlamanızı engelliyordu. Fakat bu çoğu oyuncumuzun RP kalitesini düşürüyor ve zevkini kırıyordu. Bu yüzden sis optimizasyonunu kaldırdık. Amacımız Sis varken de yokken de yakın FPS'ler almanızı sağlamaktı. Oynayan userların tepkilerine baktığımızda pek başarılı olduğumuz söylenemez. Yakın bir zamanda tekrardan FPS optimizasyonu için beklemede kalın!



170 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page